Hyvinvointikeskus Cavis


Hyvinvointikeskus Cavis tarjoaa monipuolisia kauneus, terveys- ja hyvinvointipalveluita Turussa. Olemme myös ainoa sertifioitu maderoterapia kouluttaja koko suomessa. 

Meidät löydät Turun keskustasta osoitteesta:  Yliopistonkatu 26 C, 20100 Turku (4 kerros). 


 

Ketä me olemme:

Sanel

Hei! Nimeni on Sanel ja olen Hyvinvointikeskus Caviksen omistaja. Olen alternatiivisen- ja kiinalaisen lääketieteen moniosaaja. Olen opiskellut alternatiivisen lääketieteen eri hoitomuotoja niin Suomessa, kuin ympäri Eurooppaakin. Olen ollut Euroopan parhaiden tekijöiden opeissa ja näin ollen kerryttänyt kokemusta monista osa-alueista. Vastaan Hyvinvointikeskus Caviksessa kaikista homeopaattisista terveyspalveluista. Minun palveluihin kuuluu mm. Akupunktio, kuppaus, hieronta ja sähköhoito. 


"The greatest gift you can give your family and the world is a healthy you."

-Sanel

Lea

Moikka! Nimeni on Meliha, mutta voit kutsua minua Leaksi. Hyvinvointikeskus Caviksessa vastaan pitkälti esteettisestä puolesta. Olen esteettisten hoitojen ammattilainen ja asiantuntija. Minun tarjoamiini palveluihin kuuluu mm. Maderoterapia, plasmahoito, dermapen-hoito, sekä teen myös sähköhoitoja, hierontaa ja kuppausta. Toivottavasti nähdään pian!


"How old you are is your business. How young you look is our business"


-Lea 

Asiakaspalautteet

"Helposti Turun parasta hierontaa, muista palveluista puhumattakaan. Hinta sopiva, laatu vielä parempi!"

Jani Mäkelä

"Ihan uskomattoman hyvä palvelu ja ihana ja osaava henkilökunta."

Eva Lehtimäki

"Kuppausta ja akupunktioo kokeiltu, ikinä ei ole ollut minkään hoidon jälkeen näin rento olo. Ei voi muuta kuin suositella!"

Taija Toivonen