Maderoterapia koulutus


Maderotherapy on hierontamenetelmä, jossa käytetään puisia "kaulimia". Hieronta vähentää selluliittia, nestekertymiä ja hoikentaa vartaloa luonnollisesti. Hieronta voidaan suorittaa vatsan, jalkojen, takapuolen, kasvojen sekä käsien alueella. Tulokset ovat nähtävissä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta parhaat tulokset saadaan viidellä tai kymmenellä hoitokerralla, riippuen vartalotyypistä.

Hyvinvointikeskus Cavis on ainoa sertifioitu maderoterapia-kouluttaja koko suomessa. Tarjoamme vartalo maderoterapia-koulutusta, sekä kasvojen maderoterapia-koulutusta. Kouluttajina toimii suomen maderoterapia-edustajat, Lea & Alisa.

Maderoterapia


Maderoterapia on puutyökaluilla toteutettava hieronta, joka poistaa kehosta rasva- ja nestekertymiä, lisää aineenvaihduntaa, poistaa kehosta toksiinit, vähentää selluliittia ja pienentää vartalon ympärysmittoja. Alhaalta ylöspäin toteutettava liike puisilla kaulimilla on maderohieronnan salaisuus. Vaikka ulkomailla maderohieronta on jo ollut pitkään suosittua, suomessa hoitomuoto on vielä hyvin tuore.


Kurssit


Peruskurssi 1 - Madero body

Tällä kurssilla keskitymme vartalo-maderoterapiaan. Kurssiin kuuluu teoria-osuus ja käytännön harjoittelu. Voit tuoda omat mallisi mukaan, tai pyytää meitä järjestämään sinulle mallit. Kurssi kestää 1 vrk.


Hinta 570€ (+alv 24%) 

Hinta sisältää koulutuksen, kaulimet vartalo-maderoterapiaan (arvo 300€), sertifikaatin ja meidän elinikäisen tuen.


Peruskurssi 2 - Madero face

Tällä kurssilla keskitymme kasvo-maderoterapiaan. Kurssiin kuuluu teoria-osuus ja käytännön harjoittelu. Voit tuoda omat mallisi mukaan, tai pyytää meitä järjestämään sinulle mallit. Kurssi kestää 1 vrk.


Hinta 340€ (+alv 24%)

Hinta sisältää koulutuksen, kaulimet kasvo-maderoterapiaan (arvo 150€), sertifikaatin ja meidän elinikäisen tuen.

Peruskurssi 3 - Madero master

Tällä kurssilla keskitymme vartalo -ja kasvo maderoterapiaan. Kurssiin kuuluu teoria-osuus ja käytännön harjoittelu. Voit tuoda omat mallisi mukaan, tai pyytää meitä järjestämään sinulle mallit. Kurssi kestää 2 vrk.


Hinta 835€ (+alv 24%)

Hinta sisältää koulutuksen, kaulimet vartalo -ja kasvo-maderoterapiaan (arvo 450€), sertifikaatin ja meidän elinikäisen tuen.Oletko sinä suomen seuraava maderoterapeutti?


Kysy lisää meidän koulutuksista!